Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 19 ΟΚΤΩΒΡΗ


19 ΟΚΤΩΒΡΗ – ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ
Τα μέτρα τρόικας και κυβέρνησης δεν έχουν τελειωμό. Οι εργασιακές σχέσεις διαλύονται, η ανεργία καλπάζει, οι μισθοί πετσοκόβονται, οι φόροι συνθλίβουν εκατομμύρια νοικοκυριά  και  τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, η γεωργία καταρρέει. Υπό τους εκβιασμούς των δανειστών η κυβέρνηση εφαρμόζει ότι της ζητά η τρόικα τσαλαπατώντας το σύνταγμα και την εθνική κυριαρχία,  αδιαφορώντας για τη δυνατότητα επιβίωσης του λαού,  για τον κοινωνικό όλεθρο που προκαλεί.
Την Τετάρτη 19/10 έχει προκηρυχθεί Γενική απεργία.
Αυτή η γενική απεργία πρέπει να μας βρει όλους στους δρόμους. Καμία υπηρεσία και καμία επιχείρηση να μη λειτουργεί.
Η 19η Οκτώβρη πρέπει να μας βρει όλους ενωμένους.
Η 19η Οκτώβρη πρέπει να μείνει ως μέρα λαϊκού ξεσηκωμού που θα ταρακουνήσει την τρόικα, την κυβέρνηση και το πολιτικό σύστημα.
Το συντονιστικό αγώνα σωματείων - φορέων – πολιτών Αργολίδας καλεί όλα τα σωματεία και τους συλλόγους της περιοχής να εργαστούν για την επιτυχία της απεργίας.
Καλεί τους εμπορικούς συλλόγους έγκαιρα να πάρουν αποφάσεις για κλείσιμο των μαγαζιών και συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.
Καλεί τα κινήματα ενάντια στα χαράτσια, τους μαθητές, τους γονείς, τους φοιτητές, τους αγρότες, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους να δώσουν το ενεργητικό  παρόν σε μια ενωτική αγωνιστική  κινητοποίηση που θα βροντοφωνάξουμε ότι οι ανάγκες μας είναι πάνω από τις απαιτήσεις των τοκογλύφων δανειστών μας.

Το Σάββατο 15 Οκτώβρη  (μέρα Πανευρωπαϊκής αλλά και παγκόσμιας δράσης ενάντια στις πολιτικές λιτότητας και τις περικοπές),  στις 6.00 μ.μ. μαζευόμαστε στην Πλατεία Δημαρχείου στο Ναύπλιο

ΟΛΟΙ  ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19 ΟΚΤΩΒΡΗ
ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ  ΑΓΩΝΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ- ΦΟΡΕΩΝ – ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου